Nieuws

Nieuws
Best-Frit trakteert: tot -25 euro korting in de Plopsa parken!
Best-Frit trakteert: tot -25 euro korting in de Plopsa parken!

Haal binnenkort jouw kortingsvoucher op bij de Best-Frit frituur in jouw buurt. Wees er snel bij want de vouchers zullen rap verdeeld zijn...

Meer info

31/05/2023
Nieuws
Het Best-Frit online bestelsysteem? Slechts 22,5 euro/maand!
Het Best-Frit online bestelsysteem? Slechts 22,5 euro/maand!

Een online bestelsysteem voor maar 22,5 euro per maand, zonder commissie op uw omzet? Ja hoor, Best-Frit maakt het voor u mogelijk! Lees hier meer.

Meer info

17/08/2022

Over Best-Frit

Best-Frit is al meer dan 15 jaar het kwaliteitslabel voor de Belgische frituur en telt zo'n 200 leden.
Al onze leden worden minimaal 1x per jaar onaangekondigd gecontroleerd op meer dan 300 punten.

Jaarlijks organiseren we 4 groots opgezette marketingacties om nog meer mensen te laten kennismaken met de kwaliteit van Best-Frit. En met succes. Meer dan 100.000 personen doen hieraan elk jaar mee.

Alle leden van Best-Frit tekenen het "Charter van de Meester Friturist". Het is een verbintenis om klanten blijvend in de watten te leggen en te zorgen dat alle leden aan de wettelijke normen - en meer - voldoen. De titel "Meester Friturist" geven we niet zomaar weg. Elke aangesloten friturist moet dit verdienen!

Omdat Best-Frit de consument hiervan wil overtuigen, komen we minstens eenmaal per jaar onze frituren onverwacht controleren. Vet, koeling, diepvries... worden gecontroleerd. Ook andere wettelijke verplichtingen, zoals ongediertebestrijding en het bijhouden van allerlei documenten, worden gecheckt.

Partners

Coca Cola
Mexicano
Promojagers
Smulllbox

Als liefhebbers van frietjes en snacks houden wij ook van digitale COOKIES

Door te klikken op 'Akkoord', op een item of een andere link op bestfrit.be, ga je akkoord met het gebruik van functionele en analytische cookies. Deze technieken verwerken jouw data om je de persoonlijke ervaring te kunnen bieden die bij jou past.

Ik ga akkoord