Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Wij helpen je graag verder met onze meestgestelde vragen.

Voor consumenten

Voordelen

  1. Best-Frit frituren zijn gecontroleerd op hygiëne.
  2. Een Best-Frit frituur is gecontroleerd op de uitstraling.
  3. Een Best-Frit frituur koopt zijn goederen bij de betere groothandel, waardoor ook het transport en de levering op een gecontroleerde manier verloopt.
  4. Een Best-Frit frituur werkt met producten van de betere fabrikant waarbij u steeds de nieuwe en hoogste kwaliteitsproducten bij uw frituur kan vinden.
  5. De uitbater van een Best-Frit frituur is een Meester Friturist, zodat u zeker weet dat hij of zij ook kennis van het vak heeft.
  6. In een Best-Frit frituur let men ook op de bediening, zo is klantvriendelijkheid ook een extra kwaliteit.
  7. Als klant staat u centraal, wij informeren u maar zorgen ook voor de optimale beleving in onze Best-Frit frituur.
  8. Een Best-Frit friturist kan altijd rekenen op info en advies van zijn grossier en de organisatie, waardoor u als klant nooit in de kou staat.
  9. Een Best-Frit frituur doet regelmatig mee aan acties waarbij we steun verlenen aan onze sector maar ook u in de watten leggen.
  10. Ga eens langs bij een Best-Frit frituur, geniet en vertel het voort. Want wij weten wat lekker is.

Acties

4x per jaar organiseert Best-Frit acties. Het merendeel van onze Best-Frit frituren doet hieraan mee.

Het gebeurt wel eens dat een bepaalde Best-Frit frituur niet wenst mee te doen aan een actie. Onze Best-Frit frituren zijn namelijk vrij te kiezen of ze wensen mee te doen.

Mocht dit het geval zijn, dan raden we aan om te zoeken naar een deelnemende Best-Frit frituur in de buurt die wel meedoet aan de actie.

Voor professionelen

Controles

Als ik kwalitatief ben verdien ik een kwaliteitslabel en dat moeten ze mij maar geven! Waarom moet je er dan voor betalen?

Best-Frit is géén overheid of géén voedingsinspectie maar een groepering van frituristen die samen kiezen voor kwaliteit. De controles kosten dus ook geld en samen maken we het mogelijk om dit goedkoop en efficiënt te doen.

Als Best-Frit frituur kan je daarnaast genieten van talrijke kortingen die snel boven de totale kost van je lidmaatschap komen waardoor kwalitatief werken ook loont.

Voordelen

Als lid van Best-Frit krijgt u een aankoopvoordeel op de belangrijkste producten van onze partnerleveranciers. Neem een kijkje in onze productenlijst.

Als liefhebbers van frietjes en snacks houden wij ook van digitale COOKIES

Door te klikken op 'Akkoord', op een item of een andere link op bestfrit.be, ga je akkoord met het gebruik van functionele en analytische cookies. Deze technieken verwerken jouw data om je de persoonlijke ervaring te kunnen bieden die bij jou past.

Ik ga akkoord