VIND EEN BEST-FRIT FRITUUR IN UW BUURT

VIND EEN BEST-FRIT FRITUUR IN UW BUURT

Geef uw gevel professionele uitstraling met Best-Frit

Geef uw gevel professionele uitstraling met Best-Frit

Een erkenning als Best-Frit frituur geeft uw zaak een grote meerwaarde. De consument kent het kwaliteitslabel en hecht er steeds meer belang aan. De erkenning geeft uw zaak ook een voordeel in de concurrentie, dat je moet benutten. Daarom is de zichtbaarheid van uw erkenning belangrijk.

  • Puntzak

Wij ontwikkelden een compleet nieuwe look&feel voor de gevels van Best-Frit frituren, zegt Ivan Geldof van de Best-Frit partner Opticom. Centraal gegeven is onze nieuwe lichtreclame. Die heeft het karakteristieke uitzicht van een puntzak. De lichtbak bevat LED-lampen. Die zorgen niet alleen voor mooier licht, maar ook voor een veel lagere energiefactuur. Bovendien gaan de lampen veel langer mee. Niet toevallig geven we dan ook drie jaar garantie op de lichtbak.

De nieuwe lichtreclame is 120 bij 90 groot en kan aan de muur worden bevestigd of op een aparte mast. We kunnen voor de lichtreclame een offerte doen met en zonder plaatsing, verduidelijkt Ivan Geldof. Wij kunnen ook lichtreclames maken op maat. Of werken aan andere gevelbekleding in de Best-Frit stijl. Dat oogt mooier en professioneler. Zo kunnen we zorgen voor gevelletters, reclamezuilen, bestickering met kleeffolie, spandoeken in frames enzovoort. 

  • Maatwerk voor elk budget

Opticom maakt er een erezaak van om 100% maatwerk te leveren. Wij gaan altijd vrijblijvend op bezoek bij frituren met interesse, zegt Ivan Geldof. Wij beluisteren wat de verwachtingen van de klant zijn. En we bekijken welk budget er is. Op basis daarvan ontwikkelen we dan voorstellen om de zaak een nieuwe look te geven. Daarbij vertrekken we van de wensen van de eigenaars. Want iedereen hecht belang aan het eigen karakter van zijn/haar zaak. We zorgen dat met de computer voor een ontwerp op basis van foto's en opmetingen die we vooraf deden. Als we een akkoord vinden over de aanpak, proberen we binnen een termijn van enkele weken voor de afwerking te zorgen. Natuurlijk bepaalt de materiaalkeuze veel. Met prints op kleeffolie kunnen we heel snel werken. En de Best-Frit lichtreclames hebben we in voorraad. Een frame met een spandoek maken, gaat ook snel. Maar belettering op maar kost natuurlijk wat meer tijd.

De prijs van een face lift voor de gevel varieert natuurlijk sterk naargelang de grootte van de zaak en de eigen wensen. Maar met een investering van 3000 euro komen we al ver, beklemtoont Ivan Geldof. Bovendien kan de klant ook altijd overleggen met de grossier over een deelname in de investering. Omdat we werken met duurzaam materiaal, blijft de investering natuurlijk veel jaren renderen.

  • Interesse om iets aan uw Best-Frit uitstraling te doen?

CONTACTEER ONS VIA CONTACTFORMULIER

BACK TO TOP